Frisør Clara Velvære

Hvidovrevej 107,  2650 Hvidovre

Telefon 36 48 33 33 Mail: [email protected]

Book din næste tid her:

Besøg vores webshop

Book  tid til frisør eller vippeteknikker

På din mobil så klik evt. på den grønne firkant i højre hjørne for at komme til menuen

Hej mit navn er Michelle, og jeg er den nye selvstændig vippeteknikker hos Clara Velvære. Jeg er blevet uddannet vippetekniker i år​ hos Hiddenbeauty i Valby og har flere kurser i både brow lamination samt lash lift.

Det er utroligt vigtigt for mig at yde den bedste service til mine kunder og få dem til at føle sig godt tilpas. Jeg startede ud med at lave vipper på deltid, men glæder mig nu til at kunne gøre det på fuldtid og byde mine kunder velkommen hos Frisør Clara Velvære. ​

Permanent make-up

Vi tilbyder nu også permanent make-up i form af powder brows! PMU bryn er en semi-permanent tatovering, hvor vi på baggrund af din ansigtsstruktur og ønsker skaber de perfekte bryn til dig. Første gang kræver dette et nyt sæt samt et touch-up efter 5-8 uger. Herefter kan resultatet vedligeholdes med et touch-up en gang om året. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller book tid til en gratis konsultation.

Eyelash Extensions er semi permanente øjenvipper, som bliver påsat direkte på naturvipperne med en speciel teknik. Eyelash extensions kan laves med flere forskellige teknikker. Hos os tilbyder vi kun single eyelash ekstensions.

På hver enkel naturvipper bliver der påsat vipper med en lim beregnet til eyelash extensions.

Eyelash extensions kan påsættes på ALLE såfremt der er naturvipper, jævnt fordelt på øjet.

For at holdbarheden kan være i top skal du altid ankomme til behandlingen uden makeup omkring øjnene.

Bemærk at der ikke må bruges mascara på eyelash extensions, da brugen kan minimere holdbarheden, samt slide på naturvipperne.

kommer du til opfyldning af vipperne med makeuprester på vipperne, kan det resultere i at eyelash extensions må fjernes og nyt sæt.

Det er VIGTIGT altid at holde vipperne rene og derfor anbefales det at vaske vipperne med Lash Shampoo hver dag!

Holdbarheden kan variere ved hver påsætning, da det er individuelt hvor mange naturvipper man taber dagligt, hvordan man passer på vipperne, osv. i perioder kan man risikere at tabe flere vipper end andre perioder og f.eks. graviditet og stress kan være en af årsagerne til at man taber flere vipper.

Eyelash extensions kan opfyldes efter MAX 4 uger. Er der gået mere end 4 uger, vil det være et nyt sæt eyelash extensions.

Skal fjernes af professionel vippeteknikker 

Single Eyelash Extensions

Single vipper påsættes med en teknik hvor der sættes 1 extensions på 1 naturhår. Ved hver påsætning vurderes der, hvilken længde og tykkelse der påsættes. Der påsættes aldrig mere end hvad naturvipperne kan bære. 

Lash Lift / Permanent vippebuk

Lash lift er et semi permanent buk af naturvipperne. Bukket holder 4-6 uger og aftager lidt efter lidt.

Alt øjenmakeup skal fjernes senest 15 min. før behandlingens start

Bemærk at der må ikke komme vand på vipperne 24 timer efter behandlingen.

Det anbefales at der bruges vippebalsam dagligt efter behandlingen, for at undgå udtørring af vipperne.


.