Frisør Clara Velvære

Hvidovrevej 107,  2650 Hvidovre

Telefon 36 48 33 33 Mail: [email protected]

Book din næste tid her:

Besøg vores webshop

Book  tid til frisør eller vippeteknikker

På din mobil så klik evt. på den grønne firkant i højre hjørne for at komme til menuen

Caroline vores nye 3 års elev som kommer fra frisør Pii i Valby. Hun starter op hos os 25.05.2023 og laver alt fra striber, balayage, klip, farvebehandlinger, permanent , voks og bryn og vipper. Hun er udover at være vores juniorfrisør også uddannet negleteknikker og certificeret i HairTalk extension. Caroline skaber altid en god energi og godt humør i salonen.

Henrik er vores nye frisør som du kan møde i salonen hver mandag. Henrik er en dygtig familie frisør og dækker bredt i branchen, alt fra permanenter, hårfarvninger, dameklip og herreklip samt børneklip, Henrik spænder bredt og skal skægget fixes er han også mand for dette. Udover at være ved os, er Henrik også selvstændig  frisør i Greve. Henrik har over 40 års erfaring i branchen.

.


Tina er husets ældste frisør :-) I 2021 havde hun 40 års Jubilærum i branchen og har mange år opbygget erhvervserfaring med flere forskellige kurser i sin rygsæk. Tina er ramt af slidgigt og er ansat i en flexordning med skiftende arbejdstimer.

Ditte er en af vores dygtige selvstændige frisør​, Ditte er i salonen de fleste hverdage, og hendes fridag er mandag. Ditte spænder fagligt bredt og er en alsidig dygtigt frisør. Hun er uddannet med den 4. årige frisøruddannelse på Glentevej. Ditte er i salonen de fleste hverdage fra kl. 09.00, udover at være frisør arbejder hun bl.a med hairextension fra hairtalk. Ditte har efter sin læretid flere års erhvervserfaring i frisørbranchen og Ditte har været hos os siden november 2021.

Elise er vores 4 års elev som startet op hos os pr. 01.08.2022 og slutter d 17. maj 2023 hvor hun fortsætter i skolepraktikken til sin svendeprøve.  Vi håber i forsat kan møde Elise hvis hun kan afsætte tid til at kigge forbi salonen samtidige med sit skoleophold.


Charlotte er selvstændig frisør hos Clara Velvære.

Charlotte har​ 15 års erfaring i frisørfaget, og har de sidste knap 14 år arbejdet i Hvidovre. Du møder Charlotte de fleste hverdage og hver anden lørdage i salonen. Charlotte har fri hver onsdag og hver anden uge går hun kl 15.00 om torsdagen og fredag.

Michelle er vores dygtige selvstændig vippeteknikker, brow lamination samt PMU makeup. Hun er blevet uddannet vippetekniker hos Hiddenbeauty i Valby og har flere kurser i både brow lamination samt lash lift.

"Det er utroligt vigtigt for mig at yde den bedste service til mine kunder og få dem til at føle sig godt tilpas."

Hanne er vores søde servicepige. Hanne kan du møde i salonen enten tirsdag eller torsdag formiddag, Hun arbejder i flexjob, og de timer hun er her hygger hun om kunderne og går til hånde. Hanne kan desuden udføre parafinbehandlinger til gigtramte hænder.

Hvorfor os?

Fordi vi bestræber os på at have dig i centrum, og yde den bedste service for dig og dit velvære. Vi tilbyder en god familie salon hvor service er nøgleordet hos os. Udover at være en frisørsalon, tilbyder vi forskellige behandlinger til bryllup, konfirmationer, fest, loge-arrangement mv.