Mette Andersen

Mette Andersen

Hej, jeg hedder Mette, jeg er uddannet frisør med den 4 årige uddannelse fra en større salon i Aalborg. Jeg har vært frisør i 25 år og har altid arbejdet i brachen.
Jeg er selv bosat i Hvidovre med min familie og har boet her i 20 år. Jeg har tidligere haft egen salon i Greve og været ansat i lokal frisør i Hvidovre og sidst ankommet fra en salon på Roskildevej i Rødovre.
Jeg er en moden pige, jeg lytter til dine behov og sammen finder vi den helt rigtige behandling til netop dig og dit hår.
Jeg sætter en stor ære i mit håndværk, og har stor erfaring i alt fra Dame, Herre og børneklip. - Farve - reflekser / stribe, higlights, lowlights - balayage og permanent. Du kan roligt bestille en tid i min kalender, jeg arbejder de fleste dage og eftermiddage samt hver anden lørdag.

Jeg glæder mig til at møde dig..

MODTAGER FORBRUGSFORENINGEN MED 10 %

Tina

Tina

Tina er i salonen et par gange om ugen, hun vil bl.a undervise andre frisøre i krølleteknikker. Mette og Henrik som i kan se i bookingen kan vi anbefale som afløser, de er uddannet i samme periode og har samme teknikker.
Tina er uddannet i 1985 med den 4 årige uddannelse, hun er også uddannet pædagog både erhvervspædagog og ungdomspædagog.

Tina har tidligere undervist på frisørskolen og har speciale i forskellige krølleteknikker samt spiralkrøller. Hun mester alt fra balayage- higlights - staniolstriber- dame - herre - og børneklip.

MODTAGER ALLE FORBRUGSFORENING MED 10 %

Dolly

Dolly

Hils på Dolly, som er uddannet med den 4 årige uddannelse.

Dolly også uddannet Curly Girl frisør samt specialoprulning i spiralkrøller.
Den meget dygtige og livsglade Dolly er skarp i både dame- herre - og børneklip.
Dolly er vokset op på CUBA og har boet i Danmark de sidste 13 år med sin mand og 2 børn.
Hun er uddannet frisør i Aalborg med speciale i Curly Girl Haircut,Dolly taler både engelsk, spansk, og dansk.
Dolly kommer fra en af Danmarks førende krøllefrisøre i København.
Dolly mester en flot balayage, babylights, også i det krøllet hår.
Clara Velvære har uddannet Dolly i Hairextension hos Hairtalk Extension.

MODTAGER FORBRUGSFORENINGEN MED 10 %

Caroline Pilemark

Caroline Pilemark

Caroline er vores 4 års elev i salonen, hun har bestået sin teroriprøve med et flot 10 tal, og er pt igang med sine praktiske prøver, hun arbejder som fast frisør i salonen.

Clara Velvære har uddannet Caroline i Hairtalk Extension hos Hairtalk.

Caroline arbejder med alt fra staniolstriber, balayage, dame- herre - og børneklip, alle farvebehandlinger, permanent, voks og bryn og vipper.
Caroline er også uddannet i oprulningsteknik i spiralkrøller.
Hun er ekspert i farvebehandlinger så som balayage og higlights.

Caroline modtager også forbrugsforeningen med 10 %

Michaela Raavig

Michaela Raavig

Michaela som er indehaver af NailMi Copehagen, har sin afdeling hos os i underetagen.
Michaela er uddannet negleltekniker hos Pronails og underviser andre tekniker i branchen. Hun er super dygtig og bruger produkter uden kemi som er allergitestet.

Michela´s klinik lå før i Nyhavn, den har været nomineret til Danish Nail´s Award `Årets salon 2020 `
Hun er også indehaver af BOOM Negle Shop hvor hun har udført online negle kurser i next level Danmark.

Du kan booke tid direkte hos Michaela via vores hjemmeside https://nailmi-copenhagen.dk et link der er lige under hendes booking eller på telefon 36483333.

Svitlana

Svitlana

Hils på vores ukrainske frisør Svitlana som er ny frisør hos i samarbejde med Hvidovre Kommune, Svitlana er uddannet frisør i Ukraine og er kommet til Danmark sin søn på 3 år.
Sivitlana har været frisør siden 2005 og har været selvstændig med egen salon i Ukraine de sidste 8 år, og er nu blevet ansat hos Clara Velvære
Hun arbejder med alt hår, både dame-, herre-, og børneklip, hårfarvninger, staniolstriber, og permanenter.
Hun sætter en ære i at pleje håret og er mester i en god føntørring og festopsætning.
Svitlana er også uddannet i spiralkrøller og teknikker af Tina.
Hun taler flydende fransk-, polsk og ukrainsk.
Svitlana arbejder hver ca 20 timer hos os om ugen.
Clara Velvære har uddannet Svitlana hos HairTalk Hairextension.
Svitlana modtager forbrugsforeningen med 10 %.

Henrik Christiansen

Henrik Christiansen

Henrik, er en af vores dygtige frisører, Henrik i salonen hver mandag og har eget CVR nr.
Henrik er uddannet med den 4 årige uddannelse hos Søren Pjedsted, som var stifter af frisørkæden CHA CHA CHA.
Med over 35 års erfaring i branchen kan du roligt booke en tid hos ham i vores booking, Henrik arbejder han med alt fra hårfarve, permanent krøller, dame- herre- og børneklip.

Skulle du som herreklip også have brug for at få trimmet dit skæg, er han også mand for dette. Udover at arbejde hos os er Henrik også i en salon i Greve.

Riham

Riham

Mit navn er Riham og jeg er 27 år og mor til 2 dejlige og smukke piger.

Jeg er uddannet permanent makeup artist og det gør mig glad at få lov til at give jer de smukkste bryn. Jeg farver og former din egen bryn og giver dem en holdbarhed som er længere end normalt. Jeg udfører lashlift og brow lamination, samt microblending.
I er velkommen til at se mit arbejde på Clara Velværes siden og min egen instragram: @rihambahig.clinic

BEAUTY AFDELINGEN ved modtager IKKE forbrugsforeningskortet, men tager kontant eller kontooverførelse.
AFBUDSPOLITIK!
Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingens start. Ved for sent afbud eller ved udeblivelse kan du blive faktureret 100% af behandlingens normalpris. Vi giver ikke penge retur for behandlinger i tilfælde uoverensstemmelser og prissættelser eller ændringer af behandlingen i booking.

Beauty afdeingen:
Ved udeblivelse af gratis konsulation ved permanet makeup, bliver man opkrævet 500,- Dette bliver sendt via faktura på mail. Indbetales beløbet ikke inden den påskrevet frist, vil debitor blive videresendt til inkasso og de varetager sagen derfra.
Gæster må ikke medbringes i beatyafdelingen, af hensyn til pladsmangel, med mindre andet er aftalt med os som behandler.

Velkommen til min verden af skønhed.
AFBUDSPOLITIK!
Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingens start. Ved for sent afbud eller ved udeblivelse kan du blive faktureret 100% af behandlingens normalpris. Vi giver ikke penge retur for behandlinger i tilfælde uoverensstemmelser og prissættelser eller ændringer af behandlingen i booking.


Ditte Sommer

Ditte Sommer

Jeg er Ditte, og har eget CVR nr hos Clara Velvære. Jeg er uddannet frisør i 2009 og har den 4 årige uddannelse.

Jeg arbejder med alt indenfor hårpleje og styling, jeg har hos frisør Clara Velvære fået uddannelsen som teknikker hos Hairtalk extension i 2023.

Jeg modtager forbrugsforeningen med 9 %.Pernille T�ch Rigtrup

Pernille Täch Rigtrup

Jeg er Pernille, jeg har eget CVR nr hos frisør Clara velvære, jeg har arbejdet i salonen siden maj 2023. Jeg er diplomuddannet frisør som er et 15 måneders kursus hos københavns private frisørskole. Mit salon navn er Hair By Pernille
Jeg er arbejder tirsdag, torsdag og hver anden fredag eller lørdag.

Pernille er IKKE medlem af forbrugsforeningen.

Emil Olsen

Emil Olsen

Emil Olsen er vores freelance makeupartist, Emil kan bookes via salonen. Emil er selvstændig og har eget CVR nr. Han er udekørende gerne med en af vores frisør til både hår og makeup. Har du brug for at vide mere kontaktes vi på mail clara_19@mail.dk eller på telefon 36483333.

Hanne

Hanne

Hanne er vores servicemedarbejder, Hanne har været i lære som frisør, men fik allergi og måtte stoppe. Hanne som er gået på pension, har lidt timer hos os hvor hun går til hånde med telefon, hårvask mv.
Derudover giver hun den skønneste hårkur. Du kan møde Hanne igen i salonen hver torsdag.