Mette Andersen

Mette Andersen

Jeg holder sommerferie i uge 29 & 30..

Jeg hedder Mette, jeg er uddannet frisør med den 4 årige uddannelse fra en større salon i Aalborg. Jeg har vært frisør i 25 år og har altid arbejdet i brachen.
Jeg er selv bosat i Hvidovre med min familie og har boet her i 20 år. Jeg har tidligere haft egen salon i Greve og været ansat i lokal frisør i Hvidovre og sidst ankommet fra en salon på Roskildevej i Rødovre.
Jeg er en moden pige, jeg lytter til dine behov og sammen finder vi den helt rigtige behandling til netop dig og dit hår.
Jeg sætter en stor ære i mit håndværk, og har stor erfaring i alt fra Dame, Herre og børneklip. - Farve - reflekser / stribe, higlights, lowlights - balayage og permanent. Du kan roligt bestille en tid i min kalender, jeg arbejder de fleste dage og eftermiddage samt hver anden lørdag.

Jeg glæder mig til at møde dig..

MODTAGER FORBRUGSFORENINGEN MED 10 %

Dolly

Dolly

Dolly er pt. sygmeldt pga betændelse i sit håndled. Ellers holder hun ferie i uge 30-31 og 32..
Dolly har søgt plejeorlov til et nærstående familiemedlem, så det er ubevidst hvornår hun vender tilbage til salonen desværre, derfor er hendes kalender lukket ned.

Dolly er uddannet med den 4 årige og hsr et ekstra år i bagagen som uddannet Curly Girl frisør samt specialoprulning i spiralkrøller.

Den meget dygtige og livsglade Dolly er skarp i både dame- herre - og børneklip.
Dolly er vokset op på CUBA og har boet i Danmark de sidste 13 år med sin mand og 2 børn.
Hun er uddannet frisør i Aalborg med speciale i Curly Girl Haircut,Dolly taler både engelsk, spansk, og dansk.
Dolly kommer fra en af Danmarks førende krøllefrisøre i København.
Dolly mester en flot balayage, babylights, også i det krøllet hår.
Clara Velvære har uddannet Dolly i Hairextension hos Hairtalk Extension.

MODTAGER FORBRUGSFORENINGEN MED 10 %

Henrik Christiansen

Henrik Christiansen

Henrik, er en af vores dygtige frisører, Henrik i salonen hver mandag og har eget CVR nr.
Henrik er uddannet med den 4 årige uddannelse hos Søren Pjedsted, som var stifter af frisørkæden CHA CHA CHA.
Med over 35 års erfaring i branchen kan du roligt booke en tid hos ham i vores booking, Henrik arbejder han med alt fra hårfarve, permanent krøller, dame- herre- og børneklip.

Skulle du som herreklip også have brug for at få trimmet dit skæg, er han også mand for dette. Udover at arbejde hos os er Henrik også i en salon i Greve.

Tina

Tina

Tina er i salonen 6-8 timer om ugen. Mette og Henrik som i kan se i bookingen kan vi anbefale som afløser, de er uddannet i samme periode og har samme teknikker.
Tina er uddannet i 1985 med den 4 årige uddannelse, hun er også uddannet pædagog både erhvervspædagog og ungdomspædagog.

Tina har tidligere undervist på frisørskolen og har speciale i forskellige krølleteknikker samt spiralkrøller. Hun mester alt fra balayage- higlights - staniolstriber- dame - herre - og børneklip.

MODTAGER ALLE FORBRUGSFORENING MED 10 %

Emil Olsen

Emil Olsen

Emil Olsen er vores freelance makeupartist, Emil kan bookes via salonen. Emil er selvstændig og har eget CVR nr. Han er udekørende gerne med en af vores frisør til både hår og makeup. Har du brug for at vide mere kontaktes vi på mail clara_19@mail.dk eller på telefon 36483333.

Hanne

Hanne

Hanne er vores servicemedarbejder, Hanne har været i lære som frisør, men fik allergi og måtte stoppe. Hanne som er gået på pension, har lidt timer hos os hvor hun går til hånde med telefon, hårvask mv.
Derudover giver hun den skønneste hårkur. Du kan møde Hanne igen i salonen hver torsdag.

Michaela Raavig

Michaela Raavig

Michaela som er indehaver af NailMi Copehagen, har sin afdeling hos os i underetagen.
Michaela er uddannet negleltekniker hos Pronails og underviser andre tekniker i branchen. Hun er super dygtig og bruger produkter uden kemi som er allergitestet.

Michela´s klinik lå før i Nyhavn, den har været nomineret til Danish Nail´s Award `Årets salon 2020 `
Hun er også indehaver af BOOM Negle Shop hvor hun har udført online negle kurser i next level Danmark.

Du kan booke tid direkte hos Michaela via vores hjemmeside https://nailmi-copenhagen.dk et link der er lige under hendes booking eller på telefon 36483333.